Behandling

Med helseforsikring kan du få dekket hele eller delere av behandlingen hos oss gjennom forsikringen. Du må selv ta kontakt med forsikringsselskapet, helst før behandlingen starter.

Helselaben

Behandlingene våre

Akutt time utenfor arbeidstid: 1200kr

Manuellterapeut/Fysioterapeut

Manuellterapeuter er fysioterapeuter med spesialisering innen plager i muskel- og skjelettapparatet. Målet med manuellterapi er å normalisere funksjon både på struktur-, funksjons-, aktivitets- og deltakelsesnivå.

Undersøkelse:750 kr
Oppfølging:490 kr

Kiropraktor

Kiropraktorer befatter seg med diagnostikk, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet samt vurderer effekten av dette på nervesystemet og individets generelle helsetilstand.

Undersøkelse:750 kr
Oppfølging:479/510 kr (15/25min)

Muskelterapi

Våre muskelterapeuter jobber terrfaglig med våre terapeuter, og kan understøtte behandlingen, eller være et alternativ.

90 min: 1390 kr
60 min: 990 kr
30 min: 590 kr

Ernæring

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid til å gjøre verdifulle kostholdsendringer som vil bidra til mindre plager, økt prestasjon, forebygge sykdom og gi økt livsglede. Hos kostholdsendring får du den hjelpen du trenger, tilpasset ditt liv og dine vaner – alt digitalt!

Hva våre medlemmer sier om oss

Over 1500 fornøyde medlemmer siden start

2 485 member

Våre terapeuter

Susanne

Therapist

Susanne er utdannet massasjeterapeut med norsk sertifisering og over 10 års erfaring fra Spa og massasjeklinikker. Susanne jobber også med pasienter for å redusere spenninger, og har lang erfaring med tverrfaglig samarbeid.

Jennie

Therapist

Jennie er utdannet massasjeterapeut med norsk sertifisering og over 10 års erfaring. Jennie e også utdannet personlig trener, og har inngående forståelse for hvordan bevegelsesapparatet påvirker muskler og ledd.

Terje

Therapist

Terje Skulstad er fysioterapeut, manuellterapeut og spesialist i idrettsfysoterapi. Terje har erfaring fra sykehus, kommune, idrettslag, landslag og privat praksis, og interesserer seg spesielt for funksjonelle plager som skyldes ubalanser i muskel- og skjelettsystemet.

Arne Marius

Therapist

Arne Marius er medlem av Norsk Kiropraktor forening og ble uteksaminert fra Anglo European College of Chiropractic Bournemouth i 2015 med spesiell utmerkelse for sitt bidrag innenfor rehabilitering og opptrening. Arne Marius er spesielt interessert i, og kurset i nevrologi.

Våre partnere