Trening

Treningssenteret vårt er nytt og lyst med god takhøyde. Treningssenteret har et stort utvalg av faste maskiner, kardiopark, løse vekter og en stor funksjonell sone, i tillegg til gruppetimer.

Gruppeinstruktør

I tillegg har vi et treningsrom hvor gulvet er dekket med matter, og hele den ene veggen er dekket med speil. Dersom du skulle ønske veiledning, eller et ekstra push i treningen har vi dyktige PTer med lang erfaring. Her kan du/dere velge mellom trening èn til èn eller i mindre grupper. De fleste dager gjennomføres også gruppetimer. Blant timene våre er styrke, utholdenhet,utholdende styrke, intervalltrening og yoga. Det er også mulig å være med på kampsport-treninger.

Medlemskap

Treningssenteret på Helselaben er bygget med muligheten for både tradisjonell trening i tillegg til funksjonelle øvelser, også kalt ”calisthenic”. Funksjonell trening foregår i stor grad uten vekter og apparater. Intensjonen er å øke styrke ved bruk av egen kropp som motstand i tillegg til å forbedre balanse, utholdenhet og bevegelighet.

Personlig trener

Helselabens personlige trenere (PT) har høy kompetanse innen trening, kosthold og motivasjon. Dette er noe alle som trener vil nyte godt av. Enten ved å bruke PT regelmessig i en periode eller med jevne mellomrom. PT`ene setter opp idividualiserte treningsprogram, hjelper deg med å sette opp gode mål og motiverer deg til å nå dem.

Gruppetimer

På helselaben har vi satt oss som mål å være ledende på utvikling av nye funksjonsrettede treningskonsepter. Etterhvert som gruppetimene fyller seg opp vil vi starte nye gruppetimer. Gruppetimene våre er: Sirkeltrening, WODS, styrketrening, turn, Innebandy, Yoga og Grappling.

Treningsvideoer

Funksjonelle treningsvideoer som graderes fra lett til vanskelig. Hver video tar for seg en enkelt muskelgruppe.

Testing

Hensikten med testing er å gi deg et bilde på din fysiske helse. Resultatene fra testene kan du bruke på mange måter. De er veldig fine å bruke for å sette seg mål, legge opp treningsprogram tilpasset deg eller for å følge utviklingen av egen helse. Resultatene gir et veldig godt utgangspunkt for våre treningsveiledere og ernæringsrådgivere for å hjelpe deg på best mulig måte.