HELSELABEN

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje går dypt, og løser opp i muskelknuter. Formålet med idrettsmassasje er å lindre stress og spenninger som bygger seg opp i kroppens under belastning.

Idrettsmassasje går dypt, og løser opp i muskelknuter. Formålet med idrettsmassasje er å lindre stress og spenninger som bygger seg opp i kroppens under belastning. ​ Idrettsmassasje skiller seg fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk rettet mot dine plager. Den kan til tider føles ubehagelig eller smertefull, men denne smerten går raskt over. Massasjeterapeuten bruker mange av de samme grepene som i klassisk massasje, men går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Idrettsmassasje har som hensikt å assistere og stimulere reparasjonsfasen av skadet eller stresset vev og slik fremskynde restitusjon og helingsprosessen.

Man behøver ikke å være idrettsutøver for å benytte seg av idrettsmassasje. Skader forårsaket av dårlig holdning, overbelastning, operasjoner eller fall har også god effekt av idrettsmassasje. Fordeler med idrettsmassasje:

Idrettsmassasje

Pris

30mim/550kr

Pris

60mim/990kr

Pris

90mim/1390kr