HEALTH LAB

Cellulitt Behandling

Cellulitter er fett som har hopet seg opp i en forandret hudstruktur. Behandlingen går ut på å splitte opp fettansamlingene og bedre sirkulasjonen ved bruk av massasje, eteriske oljer og muskelstimulatur. 80-90% av alle kvinner får Cellulitter. Årsaken kan være ernæring, gener, hormoner, kjønn, hudtype, fysikk osv.

Cellulitter er fett som har hopet seg opp i en forandret hudstruktur. Fettet ligger kapslet inn i små rom mellom overhuden og musklene. Veggene mellom disse lagene og mellom cellene består av bindevev. Dette bindevevet blir kortere og strammere ettersom man blir eldre, slik at fettcellene vokser seg fast og hemmer sirkulasjonen. Når dette skjer oppstår det små fordypningene i huden som vi kaller cellulitter.
Behandlingen splitter opp fettansamlinger og bedrer sirkulasjonen. Cellulittmassasje kombinrer dyp bindevevsmassasje og en G5 muskelstimulatoren for å løse opp heftelser i bindevevet. Til behandlingen benytter vi oss av norske eteriske oljer fra NEO. Disse bedrer kroppens utskillelse av avfallsstoffer, stimulerer cellefornyelsen og virker oppstrammende på huden.
For å få best effekt av behandlingen bør den gjennomføres flere ganger. I tillegg spiller fysisk aktivitet og ernæring en viktig rolle i forhold til varigheten og effekten av behandlingen. Pass på å drikk godt med vann, både før og etter behandling. Vann øker sirkulasjonen i kroppen, noe som har en rensende effekt.

The Best Cellulitt Behandling

Pris

30mim/420kr

Pris

60mim/790kr

Pris

90mim/1150kr