Behandlinger

Med helseforsikring kan du få dekket hele eller delere av behandlingen hos oss gjennom forsikringen. Du må selv ta kontakt med forsikringsselskapet, helst før behandlingen starter.

What is lorem ipsum What is lorem ipsum

Manuellterapi

Manuellterapeuter er fysioterapeuter med spesialisering innen plager i muskel- og skjelettapparatet. Målet med manuellterapi er å normalisere funksjon både på struktur-, funksjons-, aktivitets- og deltakelsesnivå. Derfor benytter de seg av en rekke validerte teknikker for å undersøke funksjon og avdekke ubalanser, kontroll-/ bevegelighets-problemer eller finne ut om det er andre faktorer som påvirker kroppen.

Kiropraktor

Kiropraktorer befatter seg med diagnostikk, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet samt vurderer effekten av dette på nervesystemet og individets generelle helsetilstand. Behandlingen baseres i stor grad på manuelle metoder.

Ernæringsterapi & Helsecoaching

Du er det du spiser, og fordøyer! Et godt kosthold er avgjørende for god fysisk og mental helse. Hvilke ernæringsbehov man har varierer etter alder, helsetilstand, livsstil og stressbelastning. Ved å få individuell veiledning og oppfølging, gjerne kombinert med trening, vil du raskere kunne oppnå dine mål. 12 ukers HelseCoaching-program som kan endre ditt liv. Å gjøre endringer i livet er ofte utfordrende. Personlig coaching og oppfølging kan derfor gjøre veien mot dine mål mye enklere. HelseCoach-programmet passer ypperlig dersom du ønsker mer indre ro, mer overskudd og energi.

Meet the Team